top of page

Over ons

    

Door onze  optredens weten wij het zeker; onze muziek brengt vele liefhebbers van Oostenrijkse muziek bij elkaar. De Midland Steier-bandleden staan bol van de muzikaliteit. Ook bij ons begon het samen muziek maken als een liefhebberij, maar het werd al gauw serieus.  We reizen door heel Nederland om elke dag beter en beter te spelen en ons plezier van het maken van muziek te delen met de vele liefhebbers in het hele land.

 

De Steirische Harmonika heeft zijn oorsprong in het Oostenrijkse Steiermark. Het is een harmonika met een specifieke klank, die vooral gebruikt wordt voor Alpenländische Volksmuziek. Vaak genoeg nemen we de instrumenten ook mee naar de Alpen om daar te spelen in de vele hutten.

 

Wij zien het als onze opdracht om de Alpenländische Volksmuziek bekendheid te geven in heel Nederland. Met zang, percussie en harmonica's zijn we in staat vele zalen los te maken en de echte Oostenrijkse sound over te brengen. Feest gegarandeerd!

 

Wilt u meer van ons horen? Dat kan! Regelmatig treden wij op in het land. Kijk op onze agenda of neem voor meer informatie over wat wij voor uw evenement kunnen betekenen geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

 

Tot ziens en tot horens!

 

Die Midland Steier

      

bottom of page