top of page

Welkom bij Die Midland Steier!

  U luistert nu

     naar onze

       muziek!

  
LAATSTE NIEUWS

Verse inspiratie uit de Alpen!

 

 

Ook in de zomer en herfst gaat de Steirische harmonika mee naar Oostenrijk. We spelen dan in het hotel of in de berghutten met onze Oostenrijkse muziekvrienden. Op hoogte komen onze harmonika’s pas echt goed tot z'n recht. Het prachtige weer en onze mooie muziek zorgde ervoor dat de terrassen gevuld bleven met mensen die uit volle borst meezingen en dansen. Hieronder een kleine fotorapportage van onze muziekreizen van augustus en september in ons vaste uitvalsdorp Grossarl in het Salzburgerland . De verse inspiratie nemen we mee naar alle optredens in Nederland!

 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_235ea.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2360b.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2360a.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2360d.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2360e.jpg
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_235dc.jpg

Altijd tijd voor Oktoberfest!

 

In welke maand je het ook viert, die Midlandsteier zorgen voor de muzikale aankleding. Dus bel ons gerust, ook voor uw Februari-, Maart of ZomerFest!

 

 

 

  

Oktoberfest.jpg

Maak het thuis ook gezellig!

 

De gezelligheid houdt natuurlijk na onze optredens. Wilt u de Duitse en Oostenrijkse sfeer vasthouden thuis op uw eigen bank? Bestel dan vandaag nog onze CD Harmonica Glück! voor slechts 7,50 euro, exclusief verzendkosten. Maar liefst 17 mooie tracks staan erop! Laat een bericht achter op onze contactpagina dan sturen wij u de cd zo snel mogelijk toe!

 

  

bottom of page