LAATSTE NIEUWS

Welkom bij Die Midland Steier!

  U luistert nu

     naar onze

       muziek!

  

Op de arrenslee!

 

 

Ook in de winter gaat de Steirische harmonika mee naar Oostenrijk. We spelen dan in het hotel of in de berghutten met onze Oostenrijkse muziekvrienden. Zien we u ook tijdens de bekende arrenslee tocht van Hüttschlag naar Grossarl? Wat een belevenis en wat een gezelligheid langs de route!  

 

 

  

IMG_2781 (1).JPG
IMG_2782.JPG

 

De gezelligheid houdt natuurlijk niet op nu de maand oktober erop zit. Wilt u de Duitse en Oostenrijkse sfeer vasthouden op uw feest of event? Laat dan een bericht achter op onze website. Wij nemen zou spoedig mogelijk contact met u op.

 

  

Oktoberfest-gevoel veel langer vasthouden!

 

De maand oktober zit erop. Op vele plekken in Nederland traden Die Midland Steier op. Wat een sfeer en gezelligheid in ons eigen land.  

 

 

  

Inspiratie rechtstreeks

uit de Oosterijkse Alpen!

 

Die Midland Steier zijn elk jaar weer op tour door Oostenrijk.  In Breitenau bij Hofbauer en Strassegg bij Rudy maakten we er weer een groot muziekfeest van. 

Op hoogte komen onze harmonica’s pas echt goed tot z'n recht. Het prachtige weer en onze mooie muziek zorgde ervoor dat de terrassen gevuld bleven met mensen die zelfs een dansje waagden! In ons vaste uitvalsdorp Grossarl in het Salzburgerland hebben we weer gespeeld in de Paulhutte en de Aschaustuberl.

Deze alpenhutten bleven vol tot zonsondergang.

De Oostenrijkers waren gecharmeerd over het spel van die Nederlanders! Ook in de hotels waar we verbleven, zorgden wij voor een goede sfeer.

 

Vol met inspiratie zijn wij teruggekomen!